کود NPK 09 – ۰۷ – ۰۷ + Te
برند :
ویتامین سبز کهن
وزن :
۱ L
ترکیبات :
اوره ، منوآمینیوم فسفات ، نیترات پتاسیم ، سولفات آهن ، سولفات روی ، سولفات مس ، سولفات منگنز ، اسید بوریک ، کلات EDTA ،
مزایا کود :
- تامین عناصر غذایی مورد نیاز گیاه
- افزایش رشد , افزایش میزان کلروفیل و فتوسنتز گیاه
- افزایش کیفیت و کمیت محصول
هشدار :
- در صورت مخلوط کردن با کودها و سموم کشاورزی دیگر , قبل از استفاده در سطح محدود امتحان شود ( با نظر کارشناسی جهاد کشاورزی منطقه )
- محلول پاشی در صبح زود یا بعد از غروب آفتاب در هوای آرام انجام شود
درباره محصول
کود مرکب ۹ – ۷ – ۷ ترکیبی متشکل از مهمترین عناصر غذایی پرمصرف و کممصرف مورد نیاز گیاه است که بصورت کمپلکس قابل جذب ریشه بوده و مواد آلی مورد نیاز گیاه را تامین میکند. علاوه بر این، محصول به گونهای فرموله شده که عناصر نیتروژن ، فسفر و پتاسیم به میزان کافی و در زمان مناسب در اختیار گیاه قرار بگیرد و موجب رشد بهتر ، افزایش عملکرد و کیفیت محصول میگردد.
استفاده از این محصول موجب رشد بهتر ، افزایش عملکرد ، کیفیت و بالارفتن راندمان برداشت محصولات کشاورزی شما میگردد . از مهمترین اثرات این محصول میتوان به تقویت گیاه ، حفظ میوه و جلوگیری از ریزش گل و میوه اشاره کرد.
روش استفاده
درختان میوه :
- در ابتدای فصل رشد (اوایل بهار) مقدار ۳ تا ۵ لیتر در هر هزار متر استفاده شود.
- پس از گلدهی ابتدای تشکیل میوه مقدار ۳ تا ۵ لیتر در هر هزار متر استفاده شود.
- ۱۵ روز پس از مرحله دوم مقدار ۳ تا ۵ لیتر در هر هزار متر استفاده شود.
ذرت ، سویا و آفتابگردان :
- در زمان ۴ تا ۶ برگی گیاه مقدار ۵ تا ۷ لیتر هر هکتار استفاده شود.
- قبل از گلدهی به فاصله ۲۰ روز پس از مرحله اول مقدار ۵ تا ۷ لیتر در هر هکتار استفاده شود.
پنبه :
- در زمان ۴ تا ۶ برگی گیاه مقدار ۵ تا ۷ لیتر هر هکتار استفاده شود.
- به فاصله ۲۵ روز پس از مرحله اول مقدار ۵ تا ۷ لیتر در هر هکتار استفاده شود.
- بعد از ریزش گل و تشکیل غوزه ها.
گندم و جو :
- هنگام پنجه زدن گیاه مقدار ۵ تا ۷ لیتر در هر هکتار استفاده شود.
- هنگام ساقه رفتن گیاه مقدار ۵ تا ۷ لیتر در هر هکتار استفاده شود.
- هنگام خوشه دهی مقدار ۵ تا ۷ لیتر در هر هکتار استفاده شود.
سبزیجات ، فلفل و گوجه فرنگی :
- هر ۱۵ روز یکبار ۴ لیتر در هر هکتار استفاده شود.
یونجه و بقولات :
- از زمان ۴ برگی گیاه هر ۲۰ روز ۲ تا ۵ لیتر در هر هکتار استفاده شود.
صیفی جات گلخانه ای :
- هر ۱۵ روز یکبار تا پایان دوره مقدار ۰.۵ تا ۱ لیتر در هر هزار لیتر آب استفاده شود.
- در هر دوره آبیاری مقدار ۰.۵ تا ۱ لیتر در هر هزار لیتر آب استفاده شود.
برنج :
- یک هفته قبل از انتقال نشاء به زمین اصلی مقدار ۳ تا ۵ لیتر در هر هزار متر یا ۴ تا ۶ لیتر در هر هکتار استفاده شود.
- زمان پنجهزنی محصولات مقدار ۳ تا ۵ لیتر در هر هزار متر یا ۴ تا ۶ لیتر در هر هکتار استفاده شود.
- پس از گلدهی مقدار ۳ تا ۵ لیتر در هر هزار متر یا ۴ تا ۶ لیتر در هر هکتار استفاده شود.
سیستم آبیاری قطره ای باغ ها :
- در هر دوره از آبیاری با توجه به مشخصات آبیاری مقدار ۰.۵ تا ۱ لیتر در هر هزار لیتر آب استفاده شود.
درصد عناصر بکار رفته
N P2O5 k2O + Liquid Fertilizer
نیتروژن کل
N
%۹
نیتروژن اوره ای
NH۲
%۹
فسفر قابل جذب
P۲O۵
%۷
پتاسیم محلول در آب
K۲O
%۷
آهن محلول
Fe
%۰.۱
روی محلول
Zn
%۰.۰۵
مس محلول
Cu
%۰.۰۵
منگنز محلول
Mn
%۰.۰۵
بور محلول
B
%۰.۰۲
کلات آزاد
%۱
